Добредојдовте

Добредојдовте во живата вера, каде вистините и начелата што ги поучува Исус имаат директно и позитивно влијание врз тоа како ги живееме нашите животи, како ги воспитуваме нашите семејства, како се однесуваме едни со други и како се справуваме со тешкотиите и предизвиците. Дојдете и бидете дел од него.

Веб-страница во изградба

Работиме напорно за да ја направиме достапна веб-страницата на Велигденскиот концерт. Потоа ќе најдете нов дизајн и нашата нова колекција!

Дотогаш ве очекуваме на нашата Фејсбук страница.